Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-05@01:56:25 GMT

دم و بازدم دلا‌ر در جو ۹ هزار

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۲۴۲۱

دم و بازدم دلا‌ر در جو ۹ هزار

روز گذشته، دلار معاملات خود را در مرز ۱۰ هزار تومانی آغاز کرد، ولی به سرعت تا محدوده ۹ هزار و ۸۰۰ تومان پایین رفت.شاخص ارزی از مردادماه به این سطح پا نگذاشته بود. به گفته فعالان، دلار در کف بازار بدون معامله خاصی به مرز پایین‌تر رفت و بیشتر لفظ‌های فروش بین معامله‌گران رد و بدل می‌شد، بدون اینکه معامله خاصی صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که معامله‌گران از نزول دلار به زیر مرز ۱۰ هزار تومانی خبر می‌دادند، یکی از بزرگ‌ترین صرافی‌های دولتی نرخ خرید دلار را بر تابلوی خود ۱۰ هزار و ۵۰ تومان درج کرد و نرخ فروش را نیز روی عدد ۱۰ هزار و ۱۰۰ تومان قرار داد. فاصله ۲۵۰ تومانی قیمت خرید صرافی منتخب بازارساز با قیمت کف بازار موجب شد که برخی از افراد عادی برای فروش ارز خود در مقابل این صرافی و یکی دیگر از صرافی‌های بانکی صف بگیرند. حدود ساعت ۱۲:۳۰ ظهر، صف فروشی در برابر این دو صرافی شکل گرفته بود که در سال‌های اخیر در بازار مشاهده نشده بود. بررسی‌های میدانی نیز نشان می‌داد که بیشتر افراد حاضر در صف دو صرافی قصد فروش دلار را داشتند، هر چند افراد محدودتری نیز برای خرید مراجعه کرده بودند. به گفته یکی از بازیگران بازار، بیشتر افراد حاضر در برابر دو صرافی مردم عادی بودند که فروشنده ارز در حجم خرد بودند. به این ترتیب، می‌توان گفت بخشی از ارزهای خانگی در روز چهارشنبه توسط بازارساز جذب شد با این حال مشخص نیست میزان جذب ارز تا چه اندازه‌ای بوده است.  همزمان با شکل‌گیری صف فروش در برابر صرافی‌های منتخب بازارساز، معامله‌گران غیررسمی سعی کردند با افزایش خریدهای خود قیمت را به سطح بالاتری برسانند، امری که حدود ساعت ۲ بعدازظهر قیمت را به محدوده ۱۰ هزار و ۲۰۰ تومانی برد و حدود ساعت ۳ بعدازظهر حتی این ارز تا ۱۰ هزار و ۴۰۰ تومان بالا رفت. حدود ساعت ۴ بعدازظهر قیمت دلار روی عدد ۱۰ هزار و ۲۰۰ تومان قرار گرفت که ۵۰ تومان کمتر از روز سه‌شنبه بود.

به گفته فعالان، مربعی چهار عاملی موجب شد که قیمت دلار زیر مرز ۱۰ هزار تومانی دوام نیاورد؛ به گفته فعالان، اولین عاملی که نشان از افت هیجانی ابتدای روز می‌داد، کاهش بدون معامله قیمت‌ها بود. دیگر عامل، عدم افت همسان سکه و درهم در مقایسه با نزول دلار بود. عامل چهارم، سیگنال‌های بازارساز به معامله‌گران بود. به گفته فعالان، در ابتدای روز تعیین قیمتی بالای نرخ کف بازار و در اواسط روز خبر روابط عمومی بانک مرکزی مبنی‌بر آمادگی شبکه بانکی برای خرید ارز تمامی اشخاص، دو سیگنالی بودند که این تصور را به ذهن معامله‌گران ارزی متبادر کرد که قیمت دلار به کف نزدیک شده است. در کنار این، در حالی که در ابتدای روز قیمت دلار به محدوده ۹ هزار و ۸۰۰ تومان رفته بود، ارزش سکه به زیر مرز ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نرفت. این در حالی بود که با محاسبه قیمت دلار ابتدای روز و ارزش اونس در بازارهای جهانی، ارزش ذاتی سکه تنها حدود ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان بود. بالا بودن ارزش بازاری سکه نسبت به قیمت ذاتی آن و بی‌محلی آن نسبت به افت قیمت دلار یکی از نشانه‌هایی بود که معامله‌گران ارزی را به بازگشت قیمت امیدوار کرد. همچنین روز گذشته، در ابتدای روز قیمت حواله درهم به گفته فعالان به زیر محدوده ۲ هزار و ۷۷۰ تومان نرفت. با این نرخ حواله درهم نیز ارزش دلار در بازار داخلی می‌توانست بالای مرز ۱۰ هزار تومان باشد. به این ترتیب، می‌توان گفت افت ابتدای روز دلار به زیر مرز ۱۰ هزار تومانی از سوی دیگر شاخص‌ها حمایت نمی‌شد و همین موضوع نیز موجب شد که در ادامه روز قیمت از کف ابتدای روز فاصله بگیرد. برخی فعالان باور داشتند، نوسان‌گیران برای خرید ارز در قیمت‌های پایین‌تر تلاش کردند دلار را به مرز ۹ هزار تومانی ببرند تا با افزایش خریدهای خود در این محدوده سودهای مناسبی را کسب کنند. با این حال، به نظر می‌رسد تاکتیک بازارساز که خرید با قیمتی بالاتر از نرخ دلالان بود، طرح نوسان‌گیران ارزی را ناکام گذاشت.

 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا تکان خورد / قیمت جدید طلا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

 طلا در معاملات روز جمعه در بحبوحه کاهش سود اوراق قرضه خزانه داری آمریکا و ضعف دلار حدود ۲۳۰۰ دلار معامله می‌شود. تاجران در حال بررسی اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه در مورد ثابت نگه داشتن نرخ بهره هستند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۱ درصد کاهش به ۲۳۰۱ دلار و ۲۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم بدون تغییر به ۲۳۰۹ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

شرکت کنندگان بازار انتظار سیاست‌های سختگیرانه‌تری را از سوی فدرال رزرو آمریکا داشتند، اما این بانک نرخ بهره را ثابت نگه داشته است.

جروم پاول در اظهارات خود در روز چهارشنبه گفت تا زمانی که مطمئن نشوند نرخ تورم به سمت هدف ۲ درصد کاهش می‌یابد، پایین آوردن نرخ بهره درست نیست.

وی اضافه کرد هنوز هیچ اطمینانی نسبت به روند کاهشی تورم به وجود نیامده است، بنابراین در هر اجلاس در مورد نرخ بهره تصمیم گیری خواهد شد.

تسنیم در گزارشی نوشت: فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه تصمیم گرفت نرخ بهره را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵۰ ثابت نگه دارد. بالا ماندن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

شاخص دلار هم ۰.۲۳ پایین آمده و به ۱۰۵.۳۹ رسیده است که خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره امروز با ۰.۴۷ درصد افزایش به ۲۶ دلار و ۹۶ سنت رسید. پلاتین هم با ۰.۴۰ درصد افزایش ۹۵۸ دلار و ۵۶ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرآنلاین

tags # قیمت طلا سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • آخرین قیمت طلا، سکه و دلار تا پیش از امروز ۱۵ اردیبهشت
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • قیمت طلا تکان خورد / قیمت جدید طلا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دلار امروز 13 اردیبهشت 1403
  • قیمت دلار امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ببینید | کنایه هاشم بیک‌زاده به قیمت دلار در برنامه زنده
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • کف قیمت نفت در ۸۰ دلار محکم شد